Phone 0878 684 347; 0879 235 203 Email info-1702602@edu.mon.bg ; ptgrz@ptgrz.org
PTG

НАЦИОНАЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕХНИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ
„ШАНДОР ПЕТЬОФИ” гр. РАЗГРАД

Стажантска програма за младежи: Старт в кариерата в области свързани с технологиите

23.06.2024

Стажантска програма за младежи: Старт в кариерата в области свързани с технологиите

Ние от DevStyleR обявяваме стажантска програма за ученици от 9-ти до 12-ти клас. Стажантската инициатива дава шанс на младежите за силен старт в кариерата в различни професионални области свързани с технологиите. 

 

Предвиждаме да проведем редица обучения, които ще помогнат на стажантите да надградят своите знания и умения и да им помогнат както за по-добро представяне в училище, така и когато стартират следването си  в университет, както и когато започнат мечтаната от тях работа. 

На база на индивидуалните качества и умения на всеки стажант ще го профилираме в подходящата за него област за развитие в технологичен аспект. 

Продължителността на стажа може да бъде между 3 и 9 месеца и зависи от индивидуалното представяне на всички участник.

 

По време на стажа си в DevStyleR най-добрите стажанти ще получават месечно възнаграждение за труда си.

 

Желаещите да се включат в инициативата могат да кандидатстват за обявена

стажантска позиция през формата тук. Срокът за подаване на кандидатури е 9-ти юли.

 

 

 

DevStyleR.BG  е единствената специализирана медия за програмисти, ИТ професионалисти и технологични ентусиасти в България.

 

Към медията разполагаме и с академия DevStyleR Academy, която само за последните 2 месеца е успяла да реализира стотици курсисти ИТ сектора. Сред партньорите на академията са водещи софтуерни компании в България и чужбина. Създателите на DevStyleR Academy са част от основателите на първата академия за обучение на програмисти в България – Национална Академия по Разработка на Софтуер.

Медията е организатор и на престижните награди #TechElite, които отличават професионалисти, компании, институции и организации, които допринасят за развитието на ИТ индустрията, като в същото време създават устойчиви продукти, практики и инициативи в полза на обществото.  Последното издание на наградите се състоя пред месец, в средата на месец май и снимки и повече информация за победителите може да намерите тук.

 

Организатори сме и на най-големите технологични конференции в Източна Европа. Част от които са Java2Days, CodeMonsters и AI&SmartTech.