Phone 0878 684 347; 0879 235 203 Email info-1702602@edu.mon.bg ; ptgrz@ptgrz.org
PTG

НАЦИОНАЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕХНИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ
„ШАНДОР ПЕТЬОФИ” гр. РАЗГРАД

Еърсофт демонстрации в Механото

28.04.2023

Еърсофт демонстрации в Механото

       Спортен клуб "Еърсофт Разград" проведе демонстрации пред ученици и учители от НПТГ "Шандор Петьофи". Това се случи в седмицата, когато училището чества своята годишнина.
       Членовете на спортния клуб Николай Николаев, Тодор Тодоров, Йордан Йорданов, Божидар Иванов и Теодор Пенчев, съвместно с Хубан Соколов, представител на стрелкови клуб "Дръзки" обясниха на присъстващите ученици от всички класове на гимназията основни правила за боравене с еърсофт, основни правила за безопасност и всичко нужно, което трябва да знаят, за да взимат участие в игрите, организирани от спортния клуб.
       Всички присъстващи имаха възможността да се докоснат до различен тип реплики на пистолети, автоматични оръжия и снайпери. След краткото въведение в спорта, всеки желаещ имаше възможността да опита преживяването, като за целта бяха монтирани няколко мишени по които да се целят.
       Интерес да опитат имаха и учителите, които присъстваха на мероприятието, провело се на спортната площадка на училището. Своя мерник пробва и директорът на гимназията инж. Нешка Христова.