Phone 0878 684 347; 0879 235 203 Email info-1702602@edu.mon.bg ; ptgrz@ptgrz.org
PTG

НАЦИОНАЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕХНИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ
„ШАНДОР ПЕТЬОФИ” гр. РАЗГРАД

Резултати от Националния литературен конкурс "Любовта и свободата" 2021

29.04.2021

Резултати от Националния литературен конкурс "Любовта и свободата" 2021

Въпреки трудните времена, в които живеем, днес отново отбелязваме празника на НПТГ „Шандор Петьофи“ гр. Разград и отдаваме почит на нашия патрон унгарският поет и революционер Шандор Петьофи.

Скъпи приятели, и тази година имахме удоволствието да се потопим в творческия свят на участниците в националния литературен конкурс „Любовта и свободата“, които ни показаха, че жаждата за красота, свобода и любов никога няма да бъде утолена и колкото и да са тревожни дните ни, има млади хора, които носят в сърцата си пламъчето на словото и изкуството. За журито и тази година беше истинско удоволствие да прочете стиховете, разказите и есетата ви и наистина всеки един от вас заслужава да получи признание и награда.

За жалост състезанието предполага да има победители, но дори да не получите награда, вярвайте в себе си и таланта си, защото във вас са и бъдещето, и вярата, и силата.

Бъдете здрави и упорити! Борете се за успеха си и останете верни на себе си! А догодина ние пак ще сме тук, очакващи с вълнение новите ви творби!

А сега моментът, който очаквате всички!